Faʻafefea ona faʻaleleia atili le gaosiga o le masini faʻapipiʻi pito

Edge banding o se faiga taua i le gaosiga o gaosiga o meaafale laupapa.Le laina otometimasini fusi pitofa'aaogaina e kamupani meaafale e masani ona avea ma fagu gaosi i le taimi e fa'aoga ai, ma e faigofie fo'i ona fa'atupu le lelei o le fa'amauina o pito.Fa'aleleia le lelei o le gaosiga o lemasini fusi pitoe ala i metotia faʻasaienisi optimization e le gata e mafai ona maua ai se faavae mo le faapaleniina o galuega a le tagata-masini, faʻatulagaina o faʻatulagaga o gaosiga ma fuafuaga, ae tuʻuina atu foi se faʻamatalaga mo kamupani e filifili a latou lava meafaigaluega.

Mai le vaʻaiga o inisinia faʻapisinisi, o mea e aʻafia ai le lelei o le gaosiga e leai se mea e sili atu nai lo tagata, masini, ma meafaitino.

I lalo o tulaga masani, o le laina otometimasini fusi pitoo loʻo faʻatautaia e le 2 tagata (1 mo le aufaipisinisi autu ma ausilali), ma o le numera o tagata faigaluega o le a faʻateleina e tusa ai ma tulaga faʻapitoa o gaioiga (e pei o le faʻaogaina o vaega tetele).O le lelei o le gaosiga o tagata faʻatautaia e eseese tulaga faʻapitoa o le a manino lava e ese, ae o le faʻaleleia o le lelei o tagata faigaluega e faʻalagolago i aʻoaʻoga ma le faʻaputuina o poto masani umi, lea e le mafai ona maeʻa lelei i se taimi puʻupuʻu e ala i auala faʻapitoa, o lea o le a tatou taulai atu i le faʻaleleia o le gaosiga. lelei Tuu i luga o le masini ma mea.

Fa'atasi ai ma le atina'eina o tekinolosi, fa'ato'a fa'atinoina meafaigaluega fa'apipi'i pito e fa'atupu mai e le gata.O le faʻatinoga o faʻataʻitaʻiga eseese e eseese, ma o le faʻatapulaʻaina o le vaʻavaʻavaʻavaʻa o mea e sili ona puupuu e le ulu ulu e ese foi.E le gata i lea, o le taimi e manaʻomia mo le fetuunaiga, o le taimi o le fetuunaiga, ma le galuega a le masini multifunctional unit (e pei o le siakiina ma le faʻasalalau) o le a iai foi se aʻafiaga i le gaosiga lelei.O lo'o taua i lalo nisi o mea e a'afia ai le lelei o le gaosiga o fusi pito.

1. Le a'afiaga ole fua fafaga ile gaosiga lelei

O le faʻaogaina o le pito e faʻamalosia e ala i-ituaiga gaioiga, o lea o le taimi o le gaioiga e faʻalagolago lava i vaega faʻamatalaga (pito-faʻamaufaʻailoga umi) ma le va i le va o vaega e lua i luma ma mulimuli ane, ma o nei mea e lua e vavalalata vavalalata ma le saoasaoa fafaga. .

2. Avanoa i luma ma tua o vaega fa'apipi'i pito

A o le laina lainamasini fusi pitoo loʻo galue, ona o le faʻatapulaʻaina o le tulaga o le faʻaogaina o le meafaigaluega faʻafefe (e aofia ai le meafaigaluega faʻapipiʻi), e tatau ona toe faʻafoʻisia le meafaigaluega i le tulaga muamua i le faʻaogaina o le flush aʻo leʻi mafai ona faʻagasolo le isi vaega, ina ia mafai ai ona faʻaogaina vaega e lua. E tatau ona fa'atumauina le va o le masini ma o lenei vaitau e pulea e le masini fafaga fafaga e tusa ai ma suiga i le taimi galue ma le fafaga vave o le meafaigaluega.O le pao galue o le tasi-machine head unit e masani lava ona faʻamautu, o le tele o le vaeluaga e faʻalagolago lava i le suiga o le saoasaoa o le fafagaina, ma o le sootaga i le va o le lua e laina ma faʻatusatusa.

3. Fa'amatalaga o vaega fusi pito

I le tulaga o se fua fafaga faapitoa, a o faateleina le umi o le fusi pito o vaega, faateleina le taimi fusi pito, ae o le taimi puupuu o mea e manaomia i le va o vaega o le a faaitiitia e tusa ai, o lea ua faateleina ai le lelei atoatoa o le pito.

E tusa ai ma faʻamaumauga o suʻesuʻega a le atinaʻe, o loʻo faʻaalia ai o le gaioiga tutusa o le 100 vaega faʻatasi ai ma le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga o le 200 mm, pe a faʻateleina le fafaga fafaga mai le telegese i le saoasaoa maualuga, o le taimi faʻamaufaʻailoga e faʻaitiitia e 15.5%, ma a maeʻa le vaega tele ua faateleina i le 1500 mm, O le taimi fusi pito na faaitiitia e 26.2%, ma o le eseesega lelei o le 10.7%.

4. Fa'aaogāina ole vaega e tele galuega (su'esu'e fa'amatalaga)

O le galuega siaki, e ta'ua fo'i o le fa'asologa o galuega, o lo'o fa'aalia e pei o le "foliga vili" i luga o le fa'aoga fetuutuuna'i va'ai a le masini.O le galuega moni o le fa'agaioiina o le pito o le fa'aili pito e tusa ai ma mana'oga fa'amau.I le taimi nei, o le tele o mea faʻapipiʻi pito o loʻo faʻapipiʻiina i lenei module aoga.

Ina ua lemasini fusi pitofa'atagaina le su'esu'eina ma le fa'avasegaina o galuega, e masani lava o le fa'amatalaga fa'apitoa fa'apitoa o lemasini fusi pitoe manaʻomia le saoasaoa o le masini e faʻaititia i se tulaga maualalo.Toe fai taimi e mafua ona o le le mautu lelei.


Taimi meli: Nov-16-2021